Истината е пред очите на гражданите. Подписахме коалиционно споразумение и

...
Истината е пред очите на гражданите. Подписахме коалиционно споразумение и
Коментари Харесай

Гюров: Доста от действията на ИТН са плод на сценарий

Истината е пред очите на жителите. Подписахме съдружно съглашение и сме правили всичко от наша страна, с цел да поддържаме разговора. Доста от дейностите на Има Такъв Народ са плод на сюжет. В последните месеци саботират дейностите в Народното събрание и ръководството. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров пред Българска национална телевизия.

Сценката със Северна Македония към този момент се изтърка, само че те я повдигат за следващ път. Очевидно за мен са си търсили мотив от Има Такъв Народ. В последните месеци беше свършено извънредно доста от българското държавно управление по отношение на договарянията със Северна Македония, уточни той.

Забавянето за КПКОНПИ идва напълно от страна на Има Такъв Народ. Не може да желаеме още 3 милиарда лв. бюджет, без да имаме настояща прокуратура и КПКОНПИ и единствено да брокерстваме. Ние бяхме много учудени, когато това решение стигна до Народното събрание. Вече има 2,4 милиарда лв., които са отпуснати за съществуващите и нови контракти в областта на районното развиване, сподели Гюров.

Имаме ясна стратегия. В тази обстановка най-лошото, което можем да създадем, е да внесем спомагателна неустановеност в българските жители.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР