Истината е, че винаги сме искали да знаем какво си

...
Истината е, че винаги сме искали да знаем какво си
Коментари Харесай

10 мъжки признания за жените, които мъжете не ни казаха, а трябваше!

Истината е, че постоянно сме желали да знаем какво си мислят мъжете в действителност за нас, дамите.

Сега, като се замисля, когато питаме по три пъти един след различен без да оставим пауза след въпросите си " Какво си мислиш? ", не е изключително добра тактичност. 

И най-после получаваме отговора " Нищо " или " За теб ". Което е единствено по себе си задоволително приемливо, тъй като запълва празното пространство след въпроса ни и като че ли нямаме потребност да чуем повече. 

Само, че не е по този начин. Повечето пъти си играем една игра, която не е изключително приятна и за двете страни - доста въпроси и уклончиви отговори, които да не ни обидят или да не би да провокират неспокойствие у нас или напряко скандал. 

А какъв брой би било хубаво, в случай че можехме откровено и чисто да споделяме един на различен какво мислим за половинката си, без да се опасяваме или пазим. 

Хубаво би било, в случай че той ти каже: „ Не се тревожи, без значение от недоразуменията сред нас аз в никакъв случай няма да те напусна, тъй като ми е добре с теб. " Но той не го споделя, тъй като имайки такава сигурност, най-вероятно ти пък ще му се качиш на главата. Всеки си има скрити козове. Такива са разпоредбите на играта.

Аз желая мъжът до мен да е откровен и да не се постанова да предсказвам, тъй като от време на време играта би била доста по-хубава, когато е открита и ребром. 

Нали знаете, ние също можем да сме " пичове " и да разбираме вярно думите ви. Не ги захаросвайте или прикривайте. 

Ето и кои са 10-те мъжки истини, на които попаднах, които мъжете трябваше да ни кажат, а просто взеха решение да си премълчат,



 Weheartit





Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР