Истината е, че в момента и аз не знам какво

...
Истината е, че в момента и аз не знам какво
Коментари Харесай

Диана Димитрова на финалната права: Какъв ще е изходът от мега скандала с Вергов

" Истината е, че сега и аз не знам какво се случва. Сега не желая да давам никакви изявленията. Дайте да забележим какво ще стане с жалбата, пък след това отново ще приказваме! ", сподели за  " България Днес "  актрисата и художник Диана Димитрова във връзка отхвърли на прокуратурата да преглежда заведеното от нея дело за принуждение, упражнено сякаш от сътрудника й Юлиан Вергов.

Поради липса на основни доказателства столичната районна прокуратура (СРП) изиска да спре хода на делото. Но Диана и юристът й Христо Ботев при започване на м. май входираха още веднъж тъжба в СРП и към момента чакат тежката дума на Темида.

" Чакаме да излезе преписката от прокурора Иво Боев и съответният резултат. Това значи - ще бъде ли почетена жалбата, или отхвърлена. И в един миг, живот и здраве, ще разберем ", прибавя Диана.

Чакайки изхода на конфузната за всички обстановка, в която се замесиха десетки хора и човешки ориси, актрисата се е отдала напълно на театралното изкуство.

" В момента с постановката " Тютюн " на Театъра на Българската войска, в която вземам участие, стартира второто ни национално турне. И да ви кажа, не ми остава доста време за изобразяване. Театърът ми е приоритет ", споделя още Димитрова. В постановката по едноименния разказ на писателя Димитър Димов под режисурата на Бина Харалампиева и драматургията на Юри Дачев Диана партнира с сътрудниците си Калин Врачански, Христина Джурова, Стоян Радев и други

Покрай завършването на учениците, въпреки и нетипично за нея, на Диана й става сантиментално, признава тя в мрежата. " Вече час виждам остарели фотоси от албумите. Реших - ще обявявам непоказвани фотографии, истории и " компромати ". Знам, че платформите са основно за силикон, фалш, голи гъзове и реклами, само че позволете ми да съм себе си! ", написа художничката в профила си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР