Истината е, че новината за раздялата на Джейсън Момоа и

...
Истината е, че новината за раздялата на Джейсън Момоа и
Коментари Харесай

Каква е причината за раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет

Истината е, че новината за раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет пристигна като гръм от ясно небе.

Дали тъй като това беше една от най-харизматичните звездни двойки с толкоз сантименталната любовна история - всички харесваха Аквамен и дамата на неговото сърце.

Но раздялата е реалност, а в този момент феновете им се чудят за какво те се разделиха след 16 години дружно. В общото си изказване някогашната двойка не разкри детайлности, само че в изявление от декември Бонет май дава някакви леки подмятания за аргументите.

В публикация от списание Interview, оповестена преди месец, Бонет признава, че е призована да преследва " нови " неща и да се научи да бъде нова версия на самата себе си, написа Yahoo.

" В момента се изучавам по какъв начин да бъда достоверната аз, да бъда нова и да вървя след поканата от вселената да се оставя на течението на несигурността. Премахнахме всички непотребни неща и в този момент е време да пуснем корените си по-дълбоко в нашите същински полезности. "

Актрисата приказва и за изменящото се време, в което живеем през днешния ден и напрежението, което всички усещаме. Ако някой отхвърля това, значи живее в илюзия, счита тя, а колкото повече се съпротивляваме на измененията, толкоз повече ще страдаме.

" Всичко се разрушава ", уверена е Лиза Бонет, а нашата работа е да се променим от вътрешната страна и да се научим да живеем в този нов свят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР