Истината боли. Истината, че е Предател, това днес явно нарани

...
Истината боли. Истината, че е Предател, това днес явно нарани
Коментари Харесай

Искрен Митев: Радостин Василев е слабак и предател

„ Истината боли. Истината, че е „ Предател ”, това през днешния ден очевидно нарани един слабак. А слабаците, когато са най-безсилни, налитат на пердах, а когато налитат на пердах нормално викат, бутат и размахват некоординирано ръце и в последна сметка демонстрират само какъв брой са нелепи… “

Това написа в профила си във фейсбук депутатът от ПП/ДБ Искрен Митев след днешния битов скандал в Народното събрание.

Митев написа, че това през днешния ден е било следващият неприятен образец.

„ Първо съобщи Има Такъв Народ, след това съобщи нас, а в този момент желае да покаже, че е задоволително да се държи като някаква „ мутра ” в Народното събрание. Когато има „ пердах ” сред двама народни представители, даже той да е несполучлив и презрян опит за пердах – губят всички – участниците, феновете, очевидците, само че най-много хората. „ За това ли ви пратихме? ”… Не, не за това. Искам да поднеса откровени извинения на жителите, които не ни пратиха за това тук, за присъединяване си в тази просташка и ниска демонстрация “, написа още Митев.

Радостин Василев ми посегна два пъти, само че не съумя да ме удари, квесторите и сътрудника Настимир Ананиев го стопираха, описа пред „ 24 часа “ Митев.

Василев се ядосал, че не му дали думата да зададе втори въпрос към премиера Николай Денков, а до момента в който той се разправял с ръководителя на Народно събрание Росен Желязков. Последвала замяна на реплики и с Митев, който го нарекъл „ изменник “.

След това Василев и Митев се разминали на входа на пленарната зала зад тила на служителката, която следи електронната система, която регистрира гласуването. „ Блъсна ме на влизане в залата с рамо, след което ми посегна, ръката му стигна съвсем до мен, само че не ме удари “, изясни Митев. Той добави, че има двама очевидци, а казусът е отправен до управлението на Народното събрание.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР