Истина е, че жените симулират оргазъм, но за този театър

...
Истина е, че жените симулират оргазъм, но за този театър
Коментари Харесай

4 причини жените да симулират оргазъм

Истина е, че дамите симулират оргазъм, само че за този спектакъл си има пояснение. Ето четирите аргументи, заради които дамите най-често симулират оргазъм:

1. За да сложат завършек на скучен полов акт.

Когато сексът не е удовлетворяващ за дамите, те нямат самообладание половият акт да завърши. Затова просто стартират да се преструват, а и множеството мъже така и така мъчно удържат края. Чуят ли, че кулминационната точка наближава са по-склонни да се провиснал и да свършат по-бързо. Малки женски хитрости!

2. Защото не желаят да обидят сътрудниците си.

Невинаги мъжете знаят и могат да създадат тъкмо това, от което партньорката им има потребност. Причините могат да са доста и разнообразни и не е наложително да става дума за несръчност в леглото. Жените схващат това, почитат напъните на мъжете и ги награждават поради това. Друг е въпросът по какъв начин се усещат мъжете, когато схванат, че са „ наградени “ по благосклонност.

3. За някои дами оргазмите са наложителни.

Тук огромна интервенция има общественият и информативен напън на съвремието ни. Списания, филми, книги, музикални клипове, даже диалози с другари – отвред се постанова чувството, че сексът би трябвало да е извънредно трогателен и да приключва с гръмка кулминационна точка. Съзнанието ни е толкоз заето от тази фикс концепция, че сме склонни да симулираме оргазъм без даже да осъзнаем, че го вършим.

4. Защото просто от време на време няма късмет да стигнат до оргазъм.

Проучванията демонстрират, че повече от 65% от дамите не получават това, от което имат потребност в леглото. Притесняват се да приказват за това с сътрудниците си и избират да се създадат, че им е харесало, вместо да признаят, че не са полово задоволени.

Още по-странното е, че изследването демонстрира, че 86% от хомосексуалните дами доближават до оргазъм при всеки сексуален акт, както и 89% от хомосексуалните мъже. Високият % е налице, тъй като мъжете и дамите са наясно със личната си природа, написа Az-jenata. Когато обаче би трябвало да задоволиш противоположния пол ти би трябвало или положително въображение, или постоянен нюх, или доста извършения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР