Истерията вече стигна до такива размери, че вече откровени лъжи

...
Истерията вече стигна до такива размери, че вече откровени лъжи
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Продължаваме промяната показа аматьорска несъстоятелност

Истерията към този момент стигна до такива размери, че към този момент откровени неистини и спекулации се употребяват, с цел да може една групичка от " Продължаваме Промяната " да се афишира за трагични протестни дейности, надали не демокрацията е похитена, разяснява и ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. Това, че се спекулираше в пленарната зала, отвън нея, в обществените мрежи с един текст, който не беше дефинитивно гласуван, за следващ път сподели аматьорската неплатежоспособност на Политическа партия, уточни тя, представена от Българска телеграфна агенция.

 

ГЕРБ ще предложи държавно управление, тъй като това е наш ангажимент, отговори на журналистически въпрос на брифинг в Народното събрание Томислав Дончев (ГЕРБ-СДС). Той уточни, че те имат окончателно подобие с " Демократична България " в доста огромна част от целите и политическите задължения, само че остава значителният въпрос за какво не е допустимо парламентарно взаимоотношение. И изясни - когато базираш цялото си наличие в политиката на опълчването на другия, в един миг се стига до обстановка " имаме подобие с този, но не можем да работим с него, тъй като сме се " плюли две години обратно ".

По думите на Дончев " Продължаваме Промяната " (ПП) са в избирателен режим, поради днешното им държание в пленарната зала при разискването на предлагането на Движение за права и свободи да се гласоподава с хартиена бюлетина, която да бъде сканирана с машина. За разлика от тях от ГЕРБ-СДС се опитвали нужните за обществото закони да бъдат признати.

Истерията към този момент стигна до такива размери, че към този момент откровени неистини и спекулации се употребяват, с цел да може една групичка от " Продължаваме Промяната " да се афишира за трагични протестни дейности, надали не демокрацията е похитена, разяснява и ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. Това, че се спекулираше в пленарната зала, отвън нея, в обществените мрежи с един текст, който не беше дефинитивно гласуван, за следващ път сподели аматьорската неплатежоспособност на Политическа партия, уточни тя.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР