Испанското първенство може да се завърне с мачове след полунощ,

...
Испанското първенство може да се завърне с мачове след полунощ,
Коментари Харесай

Ла Лига се завръща с мачове след полунощ

Испанското състезание може да се завърне с мачове след среднощ, написа авторитетното локално издание " AS " . Футболната лига работи интензивно по правенето на проект за доиграване на спрения поради пандемията сезон, като той се чака да бъде възобновен в средата на юни.

До края на сезона обаче остават цели 11 кръга, което постанова прибавянето на междинни и претрупан график. Тъй като в летния интервал се чакат високи температури, шефовете на Ла Лига се водят от едно главно предписание - всеки тим да разполага с най-малко 72 часа отмора сред две срещи.

За по-южните игрища се планува мачовете през уикендите да са с начален час не преди 23:00 ч. За делнични дни - не по-късно от 20:30 ч.

Естествено, дуелите ще се организират без аудитория. Целта е акцията да бъде завършена до 29 юли, с цел да се дефинират в точния момент участниците в европейските клубни шампионати.
На отдалеченост: Тежки тренировки в " Реал ", даже през паркинга на клубната база (ВИДЕО) Звездите на мадридчани се готвят интензивно за подновяването на сезона
Първенството на Испания бе спряно в средата на март поради пандемията от ковид. В последните дни държавното управление в страната реши да разхлаби противоепидемиологичните ограничения, както и да позволи на отборите да организират тренировки. Клубовете към този момент са били известени и са одобрили дата за възобновяване на сезона - 12 юни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР