Испанското кралско семейство... и те са като всяко друго кралско

...
Испанското кралско семейство... и те са като всяко друго кралско
Коментари Харесай

Испанска кралска драма: кралица Летисия обвинена в афера с бившия си зет

Испанското кралско семейство... и те са като всяко друго кралско семейство, което ще рече, че не им липсва солидна доза дворцова драма.

Най-новият скандал към тях са изказванията на някогашния шурей на кралица Летисия, че двамата са имали връзка. Джейми Дел Бурго твърди, че той и Летисия са имали спекулация години преди да ѝ стане шурей и да се омъжи за сестра. Още по-скандалното е, че съгласно него връзката им се е случила, откакто Летисия към този момент е била омъжена за крал Фелипе. 

Всички тези изказвания са оповестени в книгата  “Letizia & I ", която би трябвало да излезе през февруари 2024 година. Там Дел Бурго твърди, че той и Летисия са имали връзка след сватбата ѝ с крал Фелипе през 2004 година.

 кралица летисия Getty

Дел Бурго, който бе женен за сестрата на Летисия от 2014 до 2016 година, е разказал на създателя на книгата  “Letizia & I ", че връзката им стартира още през 2000-та година, преди да е срещнала Фелипе.

53-годишният бизнесмен споделя, че даже е възнамерявал да предложи брак на Летисия през 2002-ра година, когато тя му разкрива, че се среща с " някакъв посланик ".

Дел Бурго твърди, че Летисия се е срещнала с него вечерта преди сватбата си с крал Фелипе и го е помолила " в никакъв случай да не я оставя ".

" Тя ме хвана за ръка и ме попита за какво в никакъв случай не съм ѝ предложил брак ", споделя Дел Бурго. " Аз не й отговорих. Окуражих я, колкото можех. "

Бизнесменът даже твърди, че двамата са траяли интимната си връзка, откакто Летисия към този момент е била омъжена. Той разкрива, че има " чатове, фотоси и видеа, които потвърждават това ".

 кралица Летисия Getty/Gulliver

Дел Бурго разкрива, че Летисия е прекратила аферата им през 2011-та година. Според него тя му се е обадила по телефона и му е споделила, че не могат да не престават да се виждат.

Бизнесменът даже показа остаряла фотография на Летисия в Twitter, на която се вижда по какъв начин кралицата си прави селфи в банята и е загърната с черен шал.

" Любов, нося твоя шал ", е написала Летисия до Дел Бурго, когато му е изпратила тази фотография. Или най-малко по този начин твърди той. " Така чувствам, че си до мен. Този шал ме пази. "

Многобройни консуматори в интернет се усъмниха в истиността на фотографията и скоро по-късно тя бе свалена, а акаунтът на Дел Бурго бе заличен.

Испанското кралско семейсто е отказало да разяснява изказванията на Дел Бурго.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР