Испанският вратар на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа е дал

...
Испанският вратар на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа е дал
Коментари Харесай

Де Хеа е с коронавирус, пропуска мача с Тотнъм

Испанският вратар на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа е дал позитивен тест за COVID-19 и ще пропусне днешния мач с на “Олд Трафорд ” от Висшата лига. Очаква се мястото на под рамката да заеме, който през днешния ден чества рожден ден и навършва 25 години.
 Тен Хаг към този момент изследва обстановката на Тен Хаг към този момент изследва обстановката на "Олд Трафорд " и се приготвя за изявлението в Ман Юнайтед
няма нито един мач в този сезон, като за последно е пазил вратата на “червените дяволи ” в британското състезание в последния кръг на Висшата лига предишния сезон. От началото на сезона има едвам 3 срещи - против за Купата на лигата, против в Шампионската лига и в шампионата.

На “Олд Трафорд ” се надяват да даде отрицателен тест до вторник, когато приема в реванш от осминафиналите на Шампионската лига. Първата среща приключи без победител - 1:1.

и са в борба за Топ 4 в. “Червените дяволи ” са пети в класирането, като са с 2 точки задатък пред “шпорите ” от Лондон, само че е с 2 мача по-малко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР