Испанският ветеран Алехандро Валверде се цели към победно завръщане на

...
Испанският ветеран Алехандро Валверде се цели към победно завръщане на
Коментари Харесай

Световната титла е голямата цел на Валверде за 2018 г.

Испанският деец Алехандро Валверде се цели към победно завръщане на шосето след тежката травма, която претърпа на " Тур дьо Франс ". Колоездачът на " Мовистар " не се е състезавал след счупването на капачката в бягането по часовник в първия стадий от тазгодишното съревнование, само че към този момент разгласи задачите си за 2018 година

Валверде, който е на 37 години към този момент кара велосипед и разкри, че даже е желал да взе участие в едно от последните надпревари за сезона Милано – Торино.

" Много съм припрян и даже питах Еузебио (шефът на " Мовистар " Унсуе – бел. ред.) да вземам участие в Милано – Торино. В момента на седмица върша по към 700 км и хората, които ме познават от дълго време и карат всеки ден с мен считат, че съм на положително равнище. Но желая да го потвърдя в съревнование ", сподели Валверде в изявление за " Ел Паис ".

Испанецът изясни, че огромната му цел за 2018 година ще бъде международната купа. Затова той е подготвен да пропусне Тура следващата година.

" Никога не можеш да отпишеш нещо, само че ние имаме Ланда и Найро, което може да ми разреши да пропусна Тура. Аз желая да карам в Джирото, " Вуелта " и международното състезание. Догодина маршрутът в Австрия ще бъде сложен, доста сложен ", сподели ветеранът.

Hoy 100km con un buen café y gran compañía
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР