Испанският тим Бетис отпадна от Лигата на конференциите в плейофната

...
Испанският тим Бетис отпадна от Лигата на конференциите в плейофната
Коментари Харесай

Пелегрини: Няма да позволя на никой да критикува момчетата

Испанският отбор Бетис отпадна от Лигата на конференциите в плейофната фаза на шампионата, откакто не съумя да преодолее Динамо Загреб с 1:2. Равенството през вчерашния ден с 1:1 в Хърватия бе незадоволително за отбора на Мануел Пелегрини.

" Вижте, не мога да кажа, че не съм удовлетворен, тъй като играчите в действителност се пробваха и дадоха всичко от себе си, с цел да продължим напред. Просто не се получи и е значимо да си извадим поуките, само че никога не трябва да се вършат нещастия, че напущаме европейските шампионати ", съобщи Пелегрини.

" Ясно виждам, че ни липсва ширина в състава и е доста мъчно да се бориш на няколко фронта. Само ще напомня на хората, които ни подлагат на критика, че Бетис за трета поредна година е в Европа, а преди клубът не можеше и да си намерения за толкоз постоянно наличие в континенталните шампионати ", продължи експертът.

Нещо ни липсва, с цел да се представяме по-добре и аз съм наясно, че има още какво да се желае що се отнася до европейските ни задължения. Няма да разреша никой да подлага на критика момчетата, тъй като ние несъмнено опитахме да отстраним Динамо и имахме желанието да стигнем надалеч в Европа. Целта оттук насетне е още веднъж да се класираме за конкуренциите на остарелия континент и може би през лятото ще е нужна по-сериозна селекция, с цел да може да разполагаме с по-голяма ширина в състава и да имаме опцията да се борим на всички фронтове през идващия сезон ", приключи Пелегрини.
 Динамо (Загреб) продължава напред в Лигата на Конференциите
Динамо (Загреб) продължава напред в Лигата на Конференциите

Хърватите не престават напред
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР