Испанският тенисист Карлос Алкарас използва профила си в социалните мрежи,

...
Испанският тенисист Карлос Алкарас използва профила си в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Карлос Алкарас към своите фенове: Благодаря за подкрепата

Испанският тенисист Карлос Алкарас употребява профила си в обществените мрежи, с цел да се обърне към своите почитатели след отказването му при започване на откриващата среща по време на АТР 500 конкуренцията в Рио де Жанейро, Бразилия.

Припомняме ви, че международният №2 излезе на корта в бразилския град за дуела си против локалния любим Тиаго Монтейро, само че още във второто разиграване претърпя рухване, при което нарани своя гален.

Алкарас направи опит да продължи присъединяване си в мача, само че бързо реши, че тази задача ще бъде непостижима за него и в последна сметка реши да се отдръпна.

" Много е тъжно, че трябваше да се отдръпва от шампионата заради травма в глезена. Ще създадем няколко медицински теста, с цел да оценим тежестта на контузията. Благодаря за поддръжката! ", написа испанецът в обществените мрежи.

Проблемите с глезена сложиха завършек на упоритостите на Карлос Алкарас за втора купа в Рио де Жанейро след 2022 година. Очакванията са двукратният първенец в шампионатите от Големия шлем да се завърне за първата конкуренция от сериите АТР Мастърс 1000, която ще се организира в Индиън Уелс (6-17 март).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР