Испанският специалист Антонио Олива пристигна в България, за да помогне

...
Испанският специалист Антонио Олива пристигна в България, за да помогне
Коментари Харесай

Испански специалист ще помага в подготовката на българските каратеки за Токио 2020

Испанският експерт Антонио Олива дойде в България, с цел да помогне в подготовката на националите по карате, оповестиха за Българска телеграфна агенция от БНФК. Олива е международно приет стратег и най-хубавият интернационален инструктор по карате в света. Той е в България по покана на БНФК и ще остане четири дни - до 18 януари. Българската национална федерация по карате работи с испанеца в последните години.

Антонио Олива ще даде своите насоки и на треньорите по отношение на тренировките на състезателите, които са в олимпийска подготовка за Токио 2020, както и за тези, на които следва европейско състезание по олимпийско карате за кадети, юноши и състезатели до 21 години в Олборг (Дания) от 8 до 10 февруари.

В двуразовите тренировки на Националния стадион " Васил Левски " вземат участие най-хубавите състезатели на България, измежду които бронзовата медалистка от международното състезание за дами Ивет Горанова, Александра Стублева, Ивана Каменова и други.

От 25 до 27 януари следва първото съревнование за 2019 година, което носи точки за ранглистата за олимпийските игри в Токио 2020 - шампионат от Премиер Лигата във френската столица Париж. На него ще вземат участие Ивет Горанова, Александра Стублева, Кристина Свиленова и Стефан Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР