Испанският шампион Атлетико Мадрид победи драматично с 2:1 с Еспаньол

...
Испанският шампион Атлетико Мадрид победи драматично с 2:1 с Еспаньол
Коментари Харесай

Десет от Атлетико надвиха Еспаньол с дузпа в 100-ата минута

Испанският първенец Атлетико Мадрид победи трагично с 2:1 с Еспаньол като хазаин и се изравни краткотрайно по точки с Барселона и Севиля.

„ Дюшекчиите “ се пробваха да реализират допустимо най-икономичната победа след попадението на Яник Караско малко след началото на второто полувреме. Планът на треньора Диего Симеоне бе тимът му да задържи триумфа до края, само че това бе осуетено четвърт час преди края на постоянното време.

Тогава Жофри Кондогбия от домакините спря топката с ръка пред наказателното поле и макар че имаше рикошет, съдията Хорхе Фигероа му подвигна втори жълт картон, за което бе изпъден от терена, макар митингите на съотборниците му.

Раул де Томас съумя да изправни от директен свободния удар за Еспаньол, въпреки че неточност позволи и вратарят на Атлетико Ян Облак, който разреши топката да мине под плонжа му, откакто към този момент изглеждаше, че е избавил шута.

До края останалият с 10 индивида Атлетико натисна и надълбоко в добавеното време след продължение само че топката с глава, Де Томас от гостите игра с ръка и след консултация с ВАР бе отсъдена дузпа. Яник Караско я вкара в 100-ата минута и обезпечи скъпия триумф на отбора.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР