Испанският шампион Атлетико Мадрид е определил защитника на Астън Вила

...
Испанският шампион Атлетико Мадрид е определил защитника на Астън Вила
Коментари Харесай

Атлетико набеляза защитник на Астън Вила като основна цел

Испанският първенец Атлетико Мадрид е определил бранителя на Астън Вила Мати Кеш като съществена трансферна цел, защото наставникът Диего Симеоне желае да укрепи обора си това лято.

„ Дюшекчиите “ желаят да подпишат с нов краен бранител, откакто Киърън Трипиър беше продаден на Нюкасъл през януари. На „ Уанда Метрополитано “ са останали мощно впечатлени от 24-годишния Кеш, който кара втория си сезон на „ Вила Парк “, написа „ Daily Mail “.

След като подвигна купата предишния сезон, Атлетико надали ще я отбрани в този момент и даже е изправен пред борба за класиране в топ 4 и право на присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон. В момента столичани са пети в Ла Лига, зад четвъртия Барселона по голова разлика.

Кеш се причисли към Вила от Нотингам Форест през лятото на 2020 година и бързо се трансформира в съществена част от състава както при Дийн Смит, по този начин и в този момент при Стивън Джерард, като има общо 55 участия във всички шампионати за клуба. В тях той записа два гола и три асистенции.

Наскоро Кеш избра да играе за Полша, в която е роден дядо му, вместо за Англия и към този момент има два дуела за „ Дружина полска “.

Atletico Madrid are plotting a swoop for Aston Villa defender Matty Cash this summer | &
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР