Испанският Реал Мадрид вече не е сред кандидатите за подписа

...
Испанският Реал Мадрид вече не е сред кандидатите за подписа
Коментари Харесай

Реал се отказва от Рюдигер заради финансовите му претенции

Испанският Реал Мадрид към този момент не е измежду претендентите за подписа на бранителя на Челси Антонио Рюдигер, откакто договарянията са били спрени поради високите финансови искания на немския национал, пишат испанските медии.

28-годишният Рюдигер има контракт с лондончани единствено до края на сезона, а към този момент може да договаря и с задгранични отбори и да подпише прелиминарен договор, който ще влезе в действие от лятото. Той към този момент отхвърли предлагането на „ сините “ за нов контракт, съгласно който ще получава по 140 000 паунда на седмица.

Представителите на германеца са почнали договаряния с редица клубове, измежду които Байерн Мюнхен, Пари Сен Жермен, Ювентус и Реал. „ Лос бланкос “ се считаха за любимци, само че испанските издания „ El Chiringuito “ и „ Marca “ в този момент оповестяват, че договарянията сред двете страни са пропаднали.

Твърди се, че Рюдигер е изискал 200 000 паунда на седмица от Реал, която обаче не е била призната добре от шефовете на „ кралете “. Не му оказва помощ и фактът, че клубът е повече от удовлетворен от заформилото се партньорство сред Давид Алаба и Едер Милитао.

Бившият състезател на Рома и Щутгарт прекара последните четири години и половина на „ Стамфорд Бридж “, като записа 166 мача за „ сините “, като завоюва Купата на Англия, Лига Европа и Шампионската лига.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР