Испанският нападател на Лудогорец Разград Ихинио Марин ще започне пълноценни

...
Испанският нападател на Лудогорец Разград Ихинио Марин ще започне пълноценни
Коментари Харесай

Ихинио Марин започва тренировки с Лудогорец до три седмици

Испанският нападател на Лудогорец Разград Ихинио Марин ще стартира пълноценни тренировки до три седмици или при започване на месец септември. Рехабилитацията на футболиста за момента върви по проект или най-малко по този начин се счита.

Реално Марин е отвън игра от съвсем 10 месеца. Той се контузи на 25-и октомври 2020-а година, когато счупи гален в мача с Монтана. Първоначалните прогнози бяха, че той ще се оправи за миналата пролет, само че това не стана.

Сега очакванията са той д бъде подготвен за игра при идеални условия и развой на възобновяване в края на ноември или началото на декември.

В офанзивата първенците разполагат с Пиерос Сотириу и Елвис Ману, както и с голмайстор номер 1 в историята на клуба Клаудиу Кешерю. Румънският деец обаче е в недружелюбност и е изпратен във втория тим. При преференциални условия, в Разград може да усилят офанзивата си до затварянето на трансферния прозорец с нов нападател.

Лудогорец за момента има обезпечено място в групите на Лигата на Конференциите, само че може и да покачат равнището, в случай че се преборят за позиция в Лига Европа или даже в Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР