Испанският модел Лусия Ривера наскоро издаде своя автобиографична книга, озаглавена

...
Испанският модел Лусия Ривера наскоро издаде своя автобиографична книга, озаглавена
Коментари Харесай

Модел шокира феновете си: Бях в спалнята, когато градинарят влезе чисто гол

Испанският модел Лусия Ривера неотдавна издаде своя автобиографична книга, озаглавена " Нищо не е каквото наподобява ", в която споделя за най-тежките моменти от живота си.

В записките си 24-годишната Ривера споделя и един от най-неприятните мигове, които ѝ се наложило да преживее.

Моделът разкрива по какъв начин е била в дома на приятеля си и лежала в леглото, когато вратата на спалнята се отворила. Тогава тя помислила, че е гаджето ѝ, само че се оказал градинарят.

Той бил чисто гол и отишъл при нея на леглото и я прегърнал. После се опитал да я целуне, само че тъкмо преди да го направи, тя отворила очите си и едвам тогава схванала, че това не е индивидът, който очаквала – бил мъж на към петдесетте.

Признава, че в оня миг изпаднала в потрес.

Бях парализирана и единствената ми мисъл в главата беше, че ще ме изнасили. Не желаех да бъда нападателна или да се пробвам да се боря с него, тъй като знаех, че нямам късмет... а и подозирах, че съпротивата му може да го стимулира още повече.

В последна сметка тя съумява да избяга от къщата, само че в никакъв случай до момента не бе разказвала тази история, с цел да не изгуби градинарят своята работа, макар неприятното преживяване, което имала този ден.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР