Испанският Малага официално отстрани треньора на отбора Виктор Санчес дел

...
Испанският Малага официално отстрани треньора на отбора Виктор Санчес дел
Коментари Харесай

Малага разкара треньор заради секс скандал

Испанският Малага публично в профил треньора на тима Виктор Санчес дел Амо поради видео в обществените мрежи, на което той демонстрира половия си член пред камера, до момента в който е с екип на отбора. Малага се намира на 16-о място в Сегунда дивисион, като отборът е единствено на точка над зоната на изпадащите.

“На базата на скорошните ни открития, които към момента не са доказани, Малага незабавно освобождава треньора Виктор Санчес дел Амо от неговите отговорности към клуба, до момента в който не се организира изцяло следствие по случая. Ще разпространим по-подробна информация незабавно щом се изяснят фактите”, се споделя в формалното известие на клуба.

По-рано 43-годишният Дел Амо, който е някогашен състезател на Реал Мадрид, популяризира изказване по отношение на обстановката.

“Искам да ви осведомя, че съм обект на закононарушение против моята фамилиарност посредством тормоз и изнудване. Отнесъл съм въпроса до полицията, като последвам техните указания. Също по този начин желая да ви оповестя, че шерването и разпространяването на интимно наличие, на която и да е персона е закононарушение, без значение дали става въпрос за обществените мрежи или за различен канал. Благодаря ви за разбирането и подкрепата”, написа треньорът в Туитър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР