Испанският крал и кралица пристигнаха на посещение в Германия по-рано

...
Испанският крал и кралица пристигнаха на посещение в Германия по-рано
Коментари Харесай

Ослепителна в червено нощ и ден: кралица Летисия зашемети със стила си на посещение в Германия

Испанският крал и кралица дойдоха на посещаване в Германия по-рано тази седмица, а Летисия Ортис очарова страната и кралските наблюдаващи със стила си.

За идването си в Берлин брачната половинка на Фелипе Шести избра изящна рокля на Carolina Herrera с деколте вид брава и декорации по раменете. Визията беше приключена с аксесоари от друга обичана марка на Летисия - Magrit. Разгледайте фотоси в галерията тук:
 Изискана в синьо: кралица Летисия беше посрещната в Германия  Изискана в синьо: кралица Летисия беше посрещната в Германия  Изискана в синьо: кралица Летисия беше посрещната в Германия  Изискана в синьо: кралица Летисия беше посрещната в Германия
Вечерта испанският крал и кралица гостуваха в замъка Белвю в немската столица. За да участва на публична вечеря там дружно с президента и първата дама на страната, Летисия беше избрала семпла, само че величествена рокля с перелина на Stella McCartney.
 Испанската кралица в алено  Испанската кралица в алено  Испанската кралица в алено  Испанската кралица в алено
Отново в червено испанската кралица се появи по-късно през седмицата, с цел да извърши обществени задължения. Коженото комбиниране от елек и пола вид молив е дело на Hugo Boss, допълнено от бяла блуза без ръкави на същата марка.
 Испанската кралица в червен кожен костюм  Испанската кралица в червен кожен костюм  Испанската кралица в червен кожен костюм  Испанската кралица в червен кожен костюм
За различен ден от визитата в Германия Летисия Ортис заложи на класическа композиция от черно и бяло. Същата блуза от Hugo Boss кралицата комбинира с черна пола на марката.
 Летисия Ортис в черно и бяло  Летисия Ортис в черно и бяло  Летисия Ортис в черно и бяло  Летисия Ортис в черно и бяло
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР