Испанският колос получава отлична възможност да си гарантира не само

...
Испанският колос получава отлична възможност да си гарантира не само
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Шериф - Реал Мадрид 0:3, дежурен гол на Бензема

Испанският исполин получава отлична опция да си подсигурява освен класирането към елиминациите в, само че и да реализира значима крачка към 1-о място в група " D ". За задачата обаче " белия балет " би трябвало да вземе реванш против един от двата тима, съумели да завоюват против " кралете " този сезон - Шериф (Тираспол).
Испанците шокиращо изгубиха вкъщи с 1:2 и в този момент успеха е наложителна, с цел да е обезпечено класирането. Шериф обаче има всички шансове да продължи към елиминациите в историческото си първо присъединяване измежду 32-та най-хубави тимове в Европа и молдовският отбор ще направи всичко по силите си, с цел да обърка проектите на Карло Анчелоти и компания.
Срещата е с начален час 22:00 българско време и може да я следите.

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Първата обстановка в мача беше основана от Бруно, който нахлу рисково в половината на Реал преди да бъде фаулиран от Ферлан Менди. Защитата на Реал нямаше проблем с последвалото центриране от директния свободен удар. " Кралете " дадоха отговор бързо, като Родриго беше изведен от Карвахал в наказателното поле на противника. Бразилецът обаче затвори ъгъла си и можеше единствено да подава, а бранител спря топката преди тя да се озове у Бензема - атрактивни първи 10 минути.
Точно в 10` за пръв път топката се озова във вратата на Шериф. Тони КРоос стреля чудесно от отдалеченост, като Атанасиадис съумя да отрази, само че Бензема засече отбитата топка. За страдание на Анчелоти и компания обаче, френският ас беше в засада при удара на халфа и попадението не беше зачетено. В 17` Реал пропиля още един златен късмет, като Карвахал откри Родриго в наказателното поле, само че ударът на бразилското крило беше париран от стража на отбора от Тираспол.
В 21` още веднъж бразилецът бе в основата на прелестна солова акция, като се промуши сред трима в наказателното поле, само че преди да стреля бранител съумя да избие топката в корнер. След центрирането се стигна до безредие и мощен удар с глава на Бензема, само че осъществяването беше доста неопределено.
В 30` Реал Мадрид най-сетне съумя да се разпише в мача. Родриго беше фаулиран пред наказателното поле, а Давид Алаба се нагърби с осъществяването на удара. Той прати компактен шут, който срещна крайници на Кристиано, топката смени посоката на своя летеж и влетя във вратата току над ръката на Атанасиадис - 0:1 за " кралския клуб ".
В края на полувремето отлична акция по лявото крило доведо до извеждането на Менди в наказателното поле. Той центрира към далечната греда, където Карвахал засече от воле, само че топката мина с малко над вратата.
В последната минута на първата част Реал реализира доста красиво нахлуване, което посредством Карвахал, Родриго и Модрич " преля " от дясното крило до дъгата на наказателното поле, където Кроос получи топката на комфортния си десен крайник и вкара благодарение на горната греда - 0:2 за " кралете ".
ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
След скучновати 10 минути през втората част " кралете " взеха решение всичко в срещата в 55`. Менди получи топката по лявото крило и проби към наказателното поле, паралелно на голлинията. Той откри Бензема пред дъгата на пеналтерията, а френският ас овладя и стреля доста точно в долния десен ъгъл - 0:3 за рекордьора по трофеи в Шампионска лига.

СЪТАВИ НА ШЕРИФ И РЕАЛ МАДРИД
Шериф : Атанасиадис, Арболеда, Траоре, Кастаньеда, Костанза, Кристиано, Аддо, Коловос, Тил, Бруно, Дуланто
Реал Мадрид : Куртоа, Карвахал, Милитао, Алаба, Менди, Каземиро, Модрич, Кроос, Родриго, Винисиус, Бензема

ПРЕДИ Шериф - Реал Мадрид
Преди изиграването на 5-ия кръг в Шампионска лига Реал Мадрид е водач в класирането с 9 точки - 3 победи и 1 загуба. " Кралете " са в серия от 4 следващи победи във всички шампионати, както и 7 следващи мача без проваляне.
Шериф, който към този момент взе един път скалпа на " кралете ", има 2 победи в Шампионска лига, а в последния кръг гостува на Шахтьор (Донецк) - тим, който може да не се бори за нищо във финалната среща. Това значи, че добър резултат против Реал ще даде сериозен късмет на клуба да се бори за топ 16 в Шампионска лига .

" Кралете " рядко губят два мача против еднакъв противник в груповата фаза на Шампионска лига, само че в последните 3 сезона това към този момент се случи два пъти - през предишния сезон против Шахтьор Донецк, както и през сезон 18/19 (срещу ЦСКА Москва).
Що се отнася до класирането преди изиграването на срещите от група Д, Реал Мадрид е с 9 точки (9:3 голова разлика), Интер е със 7 пункта, следван от Шериф с 6.
За следващ път Карло Анчелоти не може да разчита на Гарет Бейл и Еден Азар , които се завърнаха от паузата за мачове на националните тимове с разнообразни проблеми. Себайос към момента не е изцяло възобновен, с цел да бъде прибавен в групата, до момента в който Федерико Валверде е с контузия в коляното. За Шериф мачът ще бъде пропуснат сигурно от Муса Киабу, до момента в който под въпрос са Бизяк и Янсане.
ВАЖНИ НОВИНИ ПРЕДИ ШЕРИФ - РЕАЛ МАДРИД
Карим със секс касета
Младата звезда
Как Мадрид
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР