Испанският имунолог д-р Маркос Лопес Ойос призна, че е много

...
Испанският имунолог д-р Маркос Лопес Ойос призна, че е много
Коментари Харесай

Лекар предрече: Ваксинирани или не, и тази Коледа няма да свалим маските

Испанският имунолог доктор Маркос Лопес Ойос призна, че е доста мъчно да се планува какъв брой дълго още ще продължи световната пандемия от COVID-19 и по какъв метод ще се развие вирусът, само че е уверен, че и идната Коледа ще носим маски, въпреки и да сме имунизирани против болестта. По думите му това „ ще е в най-хубавия случай “.

Маркос Ойос сложи и под подозрение амбициозния проект на централното държавно управление на Педро Санчес до лятото да бъде ваксинирано 70% от популацията. По личните му калкулации, с цел да се случи това, на седмица би трябвало да бъдат имунизирани към един милион испанци и даже отново ще бъде противоречиво дали ще бъде изпълнена задачата.

Имунологът добави още, че не схваща цялата тази конкуренция сред страните в изработването на имунизациите против COVID-19.

Ако целият свят не се обединим, скоро няма да пътуваме на никое място. И в случай че заедно не реализираме общата ни цел – световна имунизация – няма по какъв начин да надвием тази пандемия, счита доктор Ойос.

Той акцентира още, че имунизациите против ковид са изцяло безвредни, защото са минали нужните клинични тествания.

Сами виждате, че към този момент има милиони имунизирани по целия свят и към момента не сме чули за някакви съществени странични резултати, означи имунологът, представен от онлайн изданието 20minutos.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР