Испанският и европейски шампион - Реал Мадрид, вече планира своята

...
Испанският и европейски шампион - Реал Мадрид, вече планира своята
Коментари Харесай

Реал подготвя новото Галактико: Операция Халанд, която включва и Мбапе, вече е в ход

Испанският и европейски първенец - Реал Мадрид, към този момент възнамерява своята дълготрайна трансферна тактика и е трансформирал голмайстора на Манчестър Сити - Ерлинг Халанд, в собствен приоритет за 2024-а година, твърди AS. „ Лос Бланкос “ гледат на норвежеца като на идеалния правоприемник на капитана Карим Бензема и са подготвени да платят рекордна сума, с цел да си обезпечат неговия автограф.

В същото време от „ Сантиаго Бернабеу “ не са не запомнили и за Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен. Столичани имат вяра, че могат да завлечен новия капитан на Франция без пари през същото лято, когато нападателят ще може да приключи едностранно контракта си. Идеята е и двамата да бъдат привлечени в клуба, а освен единия, като по този метод да се оформи новото „ Галактико “ в офанзива дружно с Винисиус Жуниор.

Иначе Реал се чака скоро да разгласи новия контракт на Бензема, който ще го остави в испанската столица точно до лятото на 2024-а година, а по-късно да настъпи и огромната смяна в нападението на клуба.

AS разкрива още обаче, че ще е нужна сериозна сума за привличането на Халанд. Изданието твърди, че клаузата ще бъде задействана против 220-240 милиона евро. Тя ще бъде годна и през 2025-а и 2026-а година.

В Реал ще би трябвало да обезпечат и голям бюджет за заплати в този случай, само че и това е планувано, тъй като след година най-вероятно Бензема, Лука Модрич, Тони Кроос и Еден Азар евентуално ще изоставен състава. „ Лос Бланкос “ ще спестят близо 50 милиона евро, които незабавно ще пренасочат за възнагражденията на Халанд и Мбапе.

'Operation Haaland' is given the green light in Madrid.
— AS USA (@English_AS)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР