Испанският и европейски шампион Реал Мадрид напредва в опита си

...
Испанският и европейски шампион Реал Мадрид напредва в опита си
Коментари Харесай

Битката за Белингам не е приключила, Реал още не е подал оферта

Испанският и европейски първенец Реал Мадрид напредва в опита си да притегли младата звезда на Борусия Дортмунд Джуд Белингам, само че към момента не е отправил публична оферта за него, написа The Athletic. По-рано тази седмица бе обявено, че грандът от Мадрид е в напреднали договаряния с 19-годишния британски национал и представителите му.

Източници от Мадрид обаче са открекли пред английското издание да е реализирано съглашение или даже кардинално такова с „ жълто-черните “. Информацията гласи още, че двата клуба към момента не са влезнали в решителни договаряния и за сумата по възможния трансфер.

От Реал са подготвени да положат съществени старания, с цел да привлекат Белингам, само че с ангажимента, че няма да хвърлят невероятни суми за него или да вземат участие в наддаване за  подписа му с клубове от Висшата лига. Въпреки това, The Athletic твърди, че Белингам е показа, че ще бъде разчувствуван да се причисли към „ Лос Бланкос “ и, че харесва плана, който му е бил показан.

Ръководството на Борусия обаче не бърза да се разделя с футболиста през това лято и ще упорства за допустимо най-висока сума за възможен трансфер, поставяйки му цена от 150 милиона евро.



Jude Bellingham to Real Madrid is closer than ever - but no agreement has been reached yet

Positive work with the player, but Real still need to negotiate with Dortmund

Details at
— Mario Cortegana (@MarioCortegana)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР