Испанският гранд , в лицето на президента Жоан Лапорта, официално

...
Испанският гранд , в лицето на президента Жоан Лапорта, официално
Коментари Харесай

По време на представянето си: Обамеянг разкри на каква позиция го "вижда" Шави

Испанският гранд , в лицето на президента Жоан Лапорта, публично показа Пиер-Емерик Обамеянг като нов футболист на специфична гала. Говорейки пред публицисти, босът на каталунците удостовери параметрите по контракта на нападателя и разгласи задачите пред отбора на Шави Ернандес до края на сезон 2021/22:
" Оба свърши страхотна работа, с цел да пристигна при нас. Привличаме топ състезател, който постави старания, с цел да пристигна. Това се прави оценка. Да, договорът е до 2025 година с алтернатива за овакантяване през 2023 година. Ние обаче желаеме да продължим дружно до самия завършек на договора ".
" Нашата цел е към момента да се борим за Ла Лига. Ще забележим до каква степен ще стигнем. Искаме да спечелим шампионата и Лига Европа. Ако не успеем, ще направил разбор по какъв начин сме се показали и какво би трябвало да създадем за идващия сезон ", разяснява Лапорта.
Самият Пиер-Емерик Обамеянг пък назова опцията да играе в Барселона " късмет на живота ":
" Барса е шансът на живота ми. Сутрин нямам самообладание да се събудя. От дете съм си мечтал да играя в Испания. Не се замислих и за 2 минути, откакто пристигна офертата. Не съм играл от известно време, само че в главата ми всичко е ясно. Скоро ще съм подготвен да оказа помощ и лека бавно да се върнем на върха ".
" За мен в този момент е късмет да печеля Шампионската лига, тъй като в никакъв случай не съм го правил. Барса би трябвало да завоюва шампионата, тъй като е популярен клуб и по тази причина съм тук. Трябва да сторим всичко, с цел да се върнем в шампионата и да побеждаваме ", дефинира главната си цел Обамеянг.
" Говорих с Шави Ернандес и той ме вижда като №9 . Скоро ще съм подготвен за това. Но в случай че ме желае и на крилото, няма проблем. Бях късметлия да играе в британската Висша лига и няма проблем да привикна и тук. От доста години хората ме знаят като бърз нападател, който вкарва голове. Надявам се да осъществявам доста и тук. Не съм си сложил съответно число за вкарани голове, само че нека да са доста. Ще дам всичко от себе си. За мен е чест да съм в Барса ", приключи габонецът, който финишира престоя си в Арсенал със скандал с Микел Артета. Вижте и с !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР