Испанският гранд Реал Мадрид подготвя нова оферта за френската суперзвезда

...
Испанският гранд Реал Мадрид подготвя нова оферта за френската суперзвезда
Коментари Харесай

Реал не се предава - праща нова оферта за Мбапе

Испанският гранд Реал Мадрид приготвя нова оферта за френската суперзвезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, оповестява в Twitter известният публицист Николо Скира, като прибавя, че от ПСЖ желаят 215 милиона евро.

Според Скира 22-годишният нападател към този момент е договорил персоналните си условия с “лос бланкос” (договор до 2027 година със заплата от 35 милиона евро на сезон), само че двата клуба към момента не са постигнали съглашение, а до затварянето на трансферния прозорец остава много малко време. Реал Мадрид към този момент изпрати две предложения на ПСЖ, като втората бе за 170 милиона евро плюс 10 милиона бонуси.

По думите на един от членовете на кралската катарска фамилия Ал-Тхани, ръководеща френския клуб, ПСЖ може да се съгласи на трансфер, в случай че от Реал Мадрид предложат 180 милиона евор плюс един от своите футболисти.

Мбапе, чийто контракт с клуба му изтича в края на юни 2022 година, означи в неделя вечерта и двата гола за ПСЖ при успеха с 2:0 против Реймс в мач от Лига 1. Двубоят ще се запомни и с дебюта на аржентинската суперзвезда Лионел Меси за парижани.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР