Испанският гранд Барселона обяви какви антикризисни мерки предприема във връзка

...
Испанският гранд Барселона обяви какви антикризисни мерки предприема във връзка
Коментари Харесай

Барселона обяви антикризисни мерки

Испанският гранд Барселона разгласи какви антикризисни ограничения подхваща по отношение на пандемията от ковид и последвалото от това стесняване на приходите.
pic.twitter.com/jGBWnX4GiS
— FC Barcelona (from ) (@FCBarcelona) March 27, 2020 В клуба ще понижат работното време на всички чиновници и съразмерно с това ще бъдат съкратени и заплатите.
" Мерките са напълно съобразени с трудовото законодателство и правилата за правдивост и пропорционалност. Нашата цел е възобновяване на активността на клуба колкото може по-скоро ", написа в известие в формалния уебсайт на Барселона.
Спортните обекти на клуба пък ще преминат към департамента по опазване на здравето на провинция Каталуния, с цел да бъдат употребявани при нужда. View this post on Instagram
Miss you. #StayAtHome

A post shared by FC Barcelona (from ) (@fcbarcelona) on Mar 26, 2020 at 2:58pm PDT

По последни данни Съединени американски щати изпревариха през вчерашния ден Италия и Китай и в този момент са с най-вече случаи на болест с новия ковид в света, съобщи Франс прес, като се базира на най-новите данни на университета " Джонс Хопкинс " и на в. " Ню Йорк таймс ". Резултатите са разследване на огромното тестване, което приложи администрацията на президента Доналд Тръмп. Броят на смъртните случаи в Съединени американски щати е доста по-малък от Италия да вземем за пример - 1178 против 8165.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР