Испанският автомобилен производител SEAT постави началото на иновативен проект, който предвижда тестова

...
Испанският автомобилен производител SEAT
постави началото на иновативен проект,
който предвижда тестова
Коментари Харесай

SEAT харесва дронове. Пуска ги да доставят части на поточната линия

Испанският авто производител SEAT постави началото на новаторски план, който планува тестова стратегия за дронове, които да доставят автономно части непосредствено на поточната линия.

От SEAT считат, че електрификацията изисква и промяна по всички нива на промишлеността, и с цел да се случи това, условието е нововъведението. Стъпка, която правят от испанската марка и партньора Eurecat в тази посока, е въвеждането в изпитателна стратегия на , които да доставят елементи самостоятелно непосредствено на поточната линия в оборудване 9 на комплекса в Марторел.

"Нашата цел с този новаторски план е да проучим преимуществата на автономната мобилност във отвесно направление, за да освободим пространство на пода и да пренасяме леки елементи по един по-бърз, чист и ефикасен метод ", коментира Алба Гавилан, шеф на подразделението Digital Execution & Delivery.



От SEAT споделят, че тази иновативна формула разполага с капацитет и може да бъде осъществена в цели флотилии дронове, които да следват предварително зададен маршрут и движение на доставки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР