Испанската суперзвезда в мъжкия тенис Рафаел Надал говори за емоциите

...
Испанската суперзвезда в мъжкия тенис Рафаел Надал говори за емоциите
Коментари Харесай

Надал: Очите ми се насълзиха след гола на Меси в продълженията

Испанската суперзвезда в мъжкия тенис Рафаел Надал приказва за страстите от финала на Мондиал 2022. 22-кратният първенец от Големия шлем участва на финала на Световното състезание, на който Аржентина победи Франция след осъществяване на дузпи.

" Отидох на този мач като за шоу, тъй като за жалост Испания отпадна на 1/8-финалите. Беше необикновен край. Съжалявам за моите френски другари. Париж и Франция значат доста за мен. Но имам и доста другари от Аржентина.

Като почитател на този спорт се веселя, че Меси подвигна Световната купа над главата си. Когато такава страхотна кариера кулминира по този метод, когато състезател от такава големина вземе трофея, който му липсва, като се има поради какъв брой доста значи всичко това за Аржентина... Мислех, че е заслужено.

Не подкрепях " гаучосите ", само че когато Меси вкара в продълженията, имах сълзи в очите. Изпитах тези страсти, като видях, че подобен популярен състезател реализира това, което му липсваше, че толкоз доста страдаше за това. Финалът доста ми хареса - изключително след 70-ата минута. Беше прелестно ", сподели Надал.
 Ето къде Меси ще отпразнува Коледа
Ето къде Меси ще отпразнува Коледа

Няма да е на екзотично място
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР