Испанската прокуратура се противопоставя на обжалването на защитата на Дани

...
Испанската прокуратура се противопоставя на обжалването на защитата на Дани
Коментари Харесай

Няма да пуснат Дани Алвеш под гаранция

Испанската прокуратура се опълчва на обжалването на отбраната на Дани Алвеш той да бъде освободен под гаранция, до момента в който продължава следствието против футболиста по обвинявания в полово посягане, предава Българска телеграфна агенция.

Адвокатите на Алвеш подадоха жалбата предходната седмица, като споделиха, че бразилецът се е съгласил да съобщи паспорта си и да носи проследяващо устройство, в случай че бъде освободен. Алвеш също ще рапортува на съда и на управляващите толкоз постоянно, колкото е належащо, в това число всеки ден, и няма да се доближава на по-малко от 500 метра от обвинителя, от нейния дом или работно място.

Прокурорите споделиха в понеделник, че има заплаха Алвеш да се укрие, в случай че бъде освободен.

Бразилецът беше арестуван през януари, откакто беше упрекнат в полово принуждение над жена в нощен клуб на 30 декември. Той отхвърли да е направил закононарушение.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Съдията подреди Алвеш да влезе в прелиминарен арест в затвор край каталунската столица без право на гаранция, откакто проучва първичното следствие от управляващите и изслуша показанията на играча, на хипотетичната жертва и на очевидци.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР