Испанската прокуратура се противопоставя на обжалването на защитата на Дани

...
Испанската прокуратура се противопоставя на обжалването на защитата на Дани
Коментари Харесай

Прокуратурата отряза Дани Алвеш

Испанската прокуратура се опълчва на обжалването на отбраната на Дани Алвеш той да бъде освободен под гаранция, до момента в който продължава следствието против футболиста по обвинявания в полово посягане, оповестява АП.

Адвокатите на Алвеш подадоха жалбата предходната седмица, като споделиха, че бразилецът се е съгласил да съобщи паспорта си и да носи проследяващо устройство, в случай че бъде освободен.
 
Алвес също ще рапортува на съда и на управляващите толкоз постоянно, колкото е належащо, в това число всеки ден, и няма да се доближава на по-малко от 500 метра от обвинителя, от нейния дом или работно място.

Прокурорите споделиха в понеделник, че има заплаха Алвеш да се укрие, в случай че бъде освободен. Бразилецът беше краткотрайно арестуван през януари, откакто беше упрекнат в полово принуждение над жена в нощен клуб на 30 декември. Той отхвърли да е направил нарушаване.
 
Съдия подреди Алвеш да влезе в прелиминарен арест в затвор край каталунската столица без право на гаранция, откакто проучва първичното следствие от управляващите и изслуша показанията на играча, на хипотетичната жертва и на очевидец.

39-годишният бразилец е най-титулуваният футболист с 42 трофея, в това число три Шампионски лиги с Барселона и две Копа Америка с Бразилия. Той игра на третото си Световно състезание предходната година в Катар.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР