Испанската прокуратура е против искането на адвокатите на Дани Алвеш

...
Испанската прокуратура е против искането на адвокатите на Дани Алвеш
Коментари Харесай

Испанската прокуратура не иска да пусне Дани Алвеш от ареста под гаранция

Испанската прокуратура е срещу настояването на юристите на Дани Алвеш за това бразилецът да бъде пуснат под гаранция от ареста, до момента в който продължава следствието против него за полово посягане, оповестява АП.

Припомняме ви, че на 20 януари някогашният състезател на Севиля, Барселона, Ювентус, ПСЖ и други беше задържан, откакто беше упрекнат, че е протегнал ръка полово на жена в нощен клуб в каталунската столица в края на месец декември.

Тогава прокуратурата изиска Алвеш да остане в ареста за непрекъснато без право на освобождение против гаранция, само че предходната седмица юристите на бразилеца подадоха тъжба, в която обявиха, че Дани Алвеш е подготвен да съобщи паспорта си и да носи проследяващо устройство, в случай че бъде освободен.

Вчера обаче прокурорите по делото са изразили опасенията си, че 39-годишният национал на Бразилия може да се укрие, в случай че бъде пуснат от предварителния арест край Барселона.

В жалбата, подадена от юристите на Дани Алвеш, се споделя още, че десният краен защитник е дал единодушието си да рапортува на съда и на управляващите толкоз постоянно, колкото е належащо, в това число всеки ден, и няма да се доближава на по-малко от 500 метра от обвинителя, от нейния дом или работно място.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР