Испанската полиция обяви днес, че е конфискувала близо 4 милиона

...
Испанската полиция обяви днес, че е конфискувала близо 4 милиона
Коментари Харесай

Конфискуваха 4 милиона фалшиви медицински маски в Испания

Испанската полиция разгласи през днешния ден, че е конфискувала близо 4 милиона в хотел, при интервенция против събиране на хора в нарушаване на рестриктивните мерки, свързани с ковид, съобщи Франс прес. Полицаите разкрили маските в картонени кутии в приземния етаж и склада на хотел в Леганес, южно предградие на Мадрид, написа Дарик.
Кутиите били подготвени за изпращане и били етикетирани като съдържащи маски KN95 и FFP2 с високо равнище на отбрана. Полицията е разкрила и принтер за ситопечат, който можел да отпечатва маски със знак CE, гарантиращ сходство с европейските стандарти. Полицията е претърсила хотела след сигнал за събиране на 48 младежи, които нарушили рестриктивните мерки за оптималния брой хора, които може да се събират на едно място.
 Има ли смисъл да перем медицинските маски? Има ли смисъл да перем медицинските маски?
Няма смисъл да се перат маските от медицински от текстил, защото това ще понижи защитните им свойства. Маските от плат могат да се...
Служителите на реда са арестували шефа на хотела, обвинен във подправяне на документи. Испания е тежко наранена от пандемията, като публично смъртните случаи в страната са близо 66 000 от над 3 милиона регистрирани инфектирани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР