Испанската полиция е задържала Иво Ел Булгаро, сочен за лидер

...
Испанската полиция е задържала Иво Ел Булгаро, сочен за лидер
Коментари Харесай

Арест в Испания за лидера на българската мафия заради изнудване на шеф на Севиля

Испанската полиция е задържала Иво " Ел Булгаро ", апетитен за водач на българската мафия, наричаща се " Ромпекостияс " (б. а. " Трошачи на кости “), и един от най-опасните нарушители в страната съгласно телевизия " Телесинко ".

Българският жител е упрекнат в опит за изнудване на един от шефовете на футболния Севиля, като е изискал от него 500 000 евро.

Иво " Ел Булгаро " е закопчан при полицейска акция в къща в един от кварталите на Мадрид. Той изискал половин милион евро от клуба поради дълг, който Севиля е направил, откакто е отказал да отиде на турне в Мексико.

Изнудвачите твърдели, че приказват от името на мексикански картел, прочут с насилието си.

Изнудването е от 2019 година, като основните съмнения падат върху Иво, само че той не е единственият задържан, а има още четирима, измежду които и юрист.

" Иво е корав темперамент. Познавам го от петнадесет-двадесет години. Срещнахме се в ресторант, ангажимента бе да отида самичък. Той стартира да приказва, а по-късно се появи човек, който беше висок два метра и доста мощен физически и ми разреши да си потегли. Но бях заставен да си отида ", споделя пред емисията " ТардеАР " на малкия екран журналистът и криминолог Хавиер Баросо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР