Испанската полиция арестува военен от бразилските военновъздушни сили, пренасял 39

...
Испанската полиция арестува военен от бразилските военновъздушни сили, пренасял 39
Коментари Харесай

Арестуваха военен от кортежа на бразилския президент за Г-20 заради 39 кг кокаин в самолета

Испанската полиция арестува боен от бразилските военновъздушни сили, пренасял 39 кг кокаин на боен аероплан, кацнал в Севиля на път към Япония за срещата на Г-20.

Военният е бил член на бразилската делегация отпред с президента Жаир Болсонаро, като бразилските и испанските медии разпознават задържания като сержант Маноел Силва Родригеш.

Болсонаро е пътувал с различен полет, който е трансформирал маршрута си след ареста на Родригеш, и с цел да не се постанова да кацне в Севиля, е изискал позволение да спре в Лисабон.

Според испанската медия ABC дрогата е била разграничена на 37 пакета в три чанти, а обвиненият е опитал да ги показа за сирене пред локалната полиция.

Задържаният е останал в Испания.

„ Като се има поради количеството на дрогата, което е пренасял, явно не го е купил на ъгъла. Бил е „ муле ”. Добре квалифицирано муле, по този начин да се каже ”, уточни бразилският вицепрезидент Хамилтън Мурао.

Жаир Болсонаро също разяснява информацията. Той разгласи, че абсурдът не визира неговия персонален политически екип, само че назова случилото се е " неприемливо " и настоя за цялостно следствие и тежко наказване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР