Испанската националка Джени Ермосо се яви пред съд в столицата

...
Испанската националка Джени Ермосо се яви пред съд в столицата
Коментари Харесай

Джени Ермосо се яви в съда за целувката

Испанската националка Джени Ермосо се яви пред съд в столицата Мадрид тази заран. Причината - скандалната целувка от страна на Луис Рубиалес - към този момент някогашен президент на локалната футболна федерация.

Доскорошният началник на испанския футбол целуна футболистката по устата след триумфа на страната на международното състезание в Австралия предходната година.

Рубиалес се опита да се измъкне с изказванието, че всичко се е случило по взаимно единодушие, само че това опрощение не мина и се стигна до дело в съда.

След сериозен публичен напън той бе заставен да подаде оставка и да напусне управителния пост.

Делото ще се гледа при закрити врата, като 33-годишната състезателка към този момент е изложила своята позиция за случилото се.

Ермосо, която е №1 по маркирани попадения с екипа на Испания със своите 52 гола, в това време подписа и с нов клубен отбор. Тя ще играе за мексиканския Тигрес, откакто през предишния сезон носеше екипа на различен локален отбор - Пачука.

Това е първо явяване на футболистката пред съда. За сметка на това 46-годишният Рубиалес към този момент два пъти даде своята версия пред управляващите - през септември и октомври предходната година.

Двукратната носителка на " Златната топка " Алексия Путеяс също свидетелства, като това сториха и други съотборнички на Ермосо в националния отбор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР