Испанската Гражданска гвардия съобщи днес, че в България е арестуван

...
Испанската Гражданска гвардия съобщи днес, че в България е арестуван
Коментари Харесай

Един от най-издирваните в Испания наркотрафиканти е задържан у нас

Испанската Гражданска армия заяви през днешния ден, че в България е задържан един от най-издирваните испански наркотрафиканти, който трансформирал външния си тип, като доста нараснал килограмите си и се готвел да избяга във Венецуела, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Испанецът с букви J.S.A. съгласно Гражданската армия играел доста значима роля в "опасна незаконна организация, която вкарвала в Испания и в останалата част на Европа огромни количества кокаин от Южна Америка и се занимавала с пране на пари ". Той бил търсен от 2013 година от испанските правосъдни управляващи и бил един от десетте най-издирвани хора от Гражданската армия, гласи известие, оповестено в Мадрид.
В началото на февруари сътрудници, профилирани в издирването на бегълци в Испания научили, че той е в българския пристанищен град Варна. Те позволили, че е "възможно той да носи огнестрелно оръжие при пътуванията си и доста да е трансформирал външния си тип, като е напълнял с повече от 50 кг ", прибавя Гражданската армия. Според нея българската полиция удостоверила това и направила ареста.
В момента на ареста обвиненият наркотрафикант имал подправени испански документи за идентичност и считал да напусне България и да отпътува към Венецуела в идващите дни, се показва в известието, представено от Франс прес.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР