Испанската футболна лига няма намерение да се отказва напълно от

...
Испанската футболна лига няма намерение да се отказва напълно от
Коментари Харесай

Ла Лига не се е отказала от мачовете в чужбина

Испанската футболна лига няма желание да се отхвърля изцяло от провеждането на мач в Съединените щати. В понеделник Барселона отхвърли дефинитивно опцията да срещне Жирона в Маями, с което на процедура се причисли към всеобщото неодобрение от неналичието на съгласие сред Лигата, Испанската футболна федерация (РФЕФ), ФИФА и УЕФА.

" Съжаляваме, че би трябвало да разочароваме почитателите в Съединени американски щати. Ще продължим да работим и се надяваме допустимо най-скоро да изиграем формален мач от Ла Лига в Съединени американски щати, както огромните американски шампионати вършат дуели в чужбина. Продължаваме да работим по проект и желаеме мач отвън Испания. Ла Лига счита, че РФЕФ не работи съгласно законите ", написаха уредниците на мачовете от първа и втора дивизия.

" Решението на Барса не е изменничество. Разбира се, че желаех да проведем мача на 26-и януари. Все отново би трябвало да поздравя всички клубове, че ни разрешиха да стигнем толкоз надалеч. Това ще ни помогне в идващите провокации ", сподели президентът на Лигата - Хавиер Тебас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР