Испанската футболна федерация отстрани двама играчи на Кадис и част

...
Испанската футболна федерация отстрани двама играчи на Кадис и част
Коментари Харесай

Тежки наказания за футболисти на Кадис след инцидентите в мача с Хетафе

Испанската футболна федерация в профил двама играчи на Кадис и част от треньорския екип на тима поради присъединяване им в спор след мача от испанското състезание против Хетафе, игран в края на предходната седмица.

Дисциплинарната комисия спря правата на аржентинския вратар Йеремиас Ледесма за четири мача, до момента в който бранителят Иса Карселен ще пропусне три мача след случаите при равенството 2:2 на Кадис пред лична аудитория против столичани в петък. Тогава домакините позволиха изравнителен гол в последната минута след противоречиво присъждане на дузпа.
 Кадис и Хетафе не се победиха в мач с три дузпи и два червени картона Кадис и Хетафе не се победиха в мач с три дузпи и два червени картона
Карселен получи пряк червен картон, откакто удари съперников състезател, до момента в който Ледесма е упрекнат, че преднамерено е бутнал един от съотборниците си в съдията в тунела.

Треньорът на вратарите на Кадис - Лоло Бокардо, е със спрени права за шест дуела, а помощник-треньорът на тима Диего Риобера беше осъден за четири мача.

Отборът от региона Андалусия се намира на 16-то място в класирането в Примера дивисион.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР