Испанската актриса Беатрис Алварес-Гера загина едва на 28 години, след

...
Испанската актриса Беатрис Алварес-Гера загина едва на 28 години, след
Коментари Харесай

Шофьор без книжка погуби в катастрофа талантлива актриса

Испанската актриса Беатрис Алварес-Гера почина едвам на 28 години, откакто приятелят ѝ, на 24 години и без шофьорска брошура, е изгубил надзор над колата, в която пътували, и тя паднала в река.

Гера е имала голям брой функции в театъра, киното и малкия екран и бе посочена като една от най-перспективните и млади гении на актуалното испанско кино. Парадоксално, една от последните ѝ функции е в късометражния филм " Отиде си без време " на Гус Карбайо.

Инцидентът е станал във вторник следобяд, когато зад кормилото бил 24-годишният другар на актрисата. Автомобилът е паднал от височина от към 10 метра, откакто изхвърчал от пътя след поредност от остри завои, които младежът не съумял да овладее.

Въпреки опитите на приятеля ѝ да я измъкне от транспортното средство, младата жена издъхнала. Той е арестуван на място от полицията поради обстоятелството, че няма шофьорска брошура. Срещу него ще бъде стартирано следствие за ликвидиране по несъобразителност.



Падналата в реката кола с актрисата Беатрис Алварес-Гера (Diario de Pontevedra)

През вчерашния ден съдът в Понтеведра постанови освобождението на лидера на транспортното средство. Както беше доказано от правосъдни източници, арестуваният отиде в съда тази сряда, разследван за закононарушение за ликвидиране по несъобразителност, и се възползва от правото си да не свидетелства, осведомят медиите в Испания.

Muere la actriz Beatriz Álvarez-Guerra a los 28 años en un accidente de coche.

Desde la Unión de Actores y Actrices nuestras más sinceras condolencias a l@s familiares y amig@s de la actriz.

Descansa en paz
— Unión de Actores y Actrices (@uniondeactores)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР