Испания записа загуба с 55:74 от Русия в последната си

...
Испания записа загуба с 55:74 от Русия в последната си
Коментари Харесай

Издънка за Испания в последната контрола

Испания записа загуба с 55:74 от Русия в последната си контрола преди международното състезание по баскетбол в Китай, като срещата бе част от приятелския шампионат в Нинбо. Шампионите от Мондиал 2006 стреляха ужасяващо от далечна отдалеченост и в същото време направиха 18 неточности, което се оказа решаващо за крайния излаз на дуела. Срещу “Сборная” испанците още веднъж бяха без Марк Гасол, като този път отмора получи и Руди Фернандес, а Рики Рубио и Пиер Ориола имаха ограничаване от по 15 игрови минути.

Витали Фридзон вкара 14 точки за спечелилите, които се откъснаха напред в резултата през третата четвърт, Андрей Зубков добави 11 точки, а Григори Мотовилов - 10. Руснаците бяха покрай 40% при стрелбата от тройката (37.9% при 11/29) против едвам 16.6% (3/18) за противника и като цяло превъзхождаха Испания във всички статистически индикатори.

Братята Ернангомес бяха най-добре представилите се играчи на “Ла Роха”. Уили приключи като най-резултатен с 26 точки, а също така овладя и 11 битки, до момента в който Хуанчо остана с 12 точки и 2 чадъра.

Испания е в група C на шампионата, мачовете от която ще се организират в Гуанджоу, а там са още Иран, Пуерто Рико и Тунис. Русия от своя страна е в група В, чийто хазаин е Ухан и противници на тима са Аржентина, Южна Корея и Нигерия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР