Испания традиционно е една от най-посещаваните летни дестинации. Известно е,

...
Испания традиционно е една от най-посещаваните летни дестинации. Известно е,
Коментари Харесай

Вижте кой е най-хубавия плаж в Испания СНИМКИ

Испания обичайно е една от най-посещаваните летни дестинации. Известно е, че най-вече туристи вървят там от Англия, само че истината е, че хора от целия свят се любуват на нейните красиви плажове и безпределно слънце.

Страната има голяма брегова линия, а най-привлекателни за туристите са островите. Испания е обичано място за отмора на всички европейци.

Платформата Tripadvisor разгласи своите награди „ Изборът на пътешествениците “. В тях са посочени най-хубавите дестинации в разнообразни категории съгласно отзивите на хиляди туристи.

В категорията „ Най-хубав плаж “ в топ 25 намират място два испански плажа.



Оказва се, че най-красивият плаж в страната се намира на красивия канарски остров Фуертевентура. Плая де Кофете е класиран на 11-о място в света.

Отзивите за него са повече от възторжени:



„ Невероятно място, като че ли не от този свят. Толкова е хубав, несъмнено си коства да се посети. “

„ Най-красивия плаж в Европа. Задължително да се види. Пътят до там може да е сложен, само че изцяло си заслужава. “

„ Най-красивото пътешестване до най-хубавия недокоснат плаж в Европа. Карането до там беше предизвикателство, само че си струваше. “



Достигането до Плая де Кофете може да е малко мъчно, защото пътят доуединения плаж има доста завои. Но в случай че сте задоволително търпеливи, ще бъдете възнаградени с необикновено красива панорама.



Вторият испански плаж в класацията е Ла Конча в Сан Себастиан. До този град в Северна Испания се стига елементарно от Южна Франция е обичана туристическа дестинация. Ла Конча е подложен на 16-о място.

„ Страхотни плажове. Дори на 30-и декември някои хора плуваха, доста деца сърфираха или караха падъл ръб. Монго уместно за фамилии “, написа един от коментиращите.



Близостта на Ла Конча до града е доста комфортна и постоянно ще имате опция да хапнете нещо след прелестен ден на плажа. Другите плажове на Сан Себастиан са подобаващи за сърфиране, а Ла Конча е съвършен за плуване.

Източник: pochivka.blitz
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР