Испания смята, че въпреки , трябва да се търсят общи

...
Испания смята, че въпреки , трябва да се търсят общи
Коментари Харесай

Испания призова ЕС да търси общи теми за сътрудничество с Русия

Испания счита, че макар, би трябвало да се търсят общи тематики за съдействие, съобщи министърът на външните работи Аранча Гонсалес Лая, представена от РИА Новости. Такива могат да бъдат и.
„ Отношенията сред Европейски Съюз и Русия се утежняват, утежнява се и обстановката вътре в Русия. Европейски Съюз не може да остане безразличен и ние ще отговорим с единна позиция “, сподели тя преди съвещанието на съвета на външните министри на Европейски Съюз.
Според нея, Евросъюзът би трябвало да разиска полето за съдействие с Русия, което би трябвало да се развива, отчитайки обстоятелството, че „ сме съседи и ни сплотяват общи ползи “, съобщи още министърът.
По-рано съветският външен министър разгласи, че съдействието сред Москва и Брюксел на процедура липсва и против Русия се подхващат наказания не с някаква избрана цел, а единствено с цел да не останат дейностите ѝ безнаказани.
 Захариева чака евросанкции за Русия по новия механизъм за човешките права Захариева чака евросанкции за Русия по новия механизъм за човешките права
Министърът на външните работи Екатерина Захариева чака да бъдат наложени наказания по новия механизъм за човешките права и на показа...
БГНЕС напомня, че външният министър на Германия прикани за нови наказания против Русия след двете решения на съветски съд против опозиционера.
" След отравянето на Навални ясно дадохме да се разбере, че не сме се примирили с потъпкването на интернационалното право и наложихме наказания ", сподели той на среща на външните министри в Брюксел.
Маас съобщи, че поддържа създаването на ограничаващи ограничения против лица, в това число възбрана за влизането им в Европейски Съюз и заледяване на техните активи.
" В същото време би трябвало да търсим способи да останем в разговор с Русия ", акцентира немският министър и добави, че Европейският съюз има потребност от Русия за взаимно разрешаване на доста интернационалните спорове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР