Испания ще позволи на всички ваксинирани пътници да посещават страната

...
Испания ще позволи на всички ваксинирани пътници да посещават страната
Коментари Харесай

От 7 юни Испания приема всички ваксинирани пътници

Испания ще разреши на всички имунизирани пасажери да посещават страната от 7 юни, съобщи министър председателят Педро Санчес, защото разчитгащата на туризма страна има за цел да съживи своята туристическа промишленост, опустошена от пандемията, заяви Агенция Франс Прес.
„ От 7 юни всички имунизирани хора и техните фамилии ще бъдат добре пристигнали в нашата страна, Испания, без значение от страната им на генезис “, сподели Санчес на интернационално туристическо ревю в Мадрид.
 Започва Международният фестивал за испанска музика и танц Abanico Започва Международният фестивал за испанска музика и танц " Abanico "
От 24 до 26 март ще се организира шестото издание на Международния фестивал за испанска музика и танц „ Abanico ”, оповестиха от п...
Той също по този начин разгласи, че на английските пасажери ще бъде позволеноот идната седмица.
" От идващия понеделник, 24 май, Испания ще се радва да одобри още веднъж английски туристи в нашата страна, " сподели Санчес.
Той сподели, че ще бъдат позволени " без ограничавания ", само че не посочи дали ще би трябвало да покажат негативен тест за ковид.
Англия от дълго време е най-големият източник на туристи за Испания и до момента английските туристи са били позволени до Испания единствено за визити, които се смятат за основни. Но за момента Англия поддържа от Испания, които би трябвало да се слагат под карантина при идване, както и да имат негативен тест.
 В Европейски Съюз без тест за ковид ще влизат чужденци, които са изцяло имунизирани с утвърдена в Съюза ваксина В Европейски Съюз без тест за ковид ще влизат чужденци, които са изцяло имунизирани с утвърдена в Съюза ваксина
Държавите-членки на Европейски Съюз реализираха съглашение за разрешаване на влизането в общността на изцяло имунизирани жители на трети страни...
Втората най-популярна дестинация в света след Франция, Испания, е записала 83,5 милиона задгранични гости през 2019 година, демонстрират публични данни.
През 2020 година броят на задграничните туристи, посетили Испания, се срина със 77 % спрямо година по-рано, като падна под 19 милиона, защото рестриктивните мерки поради пандемията блокираха пътуванията за отмора.
Очаква се Испания да посрещне към 45 милиона задгранични туристи през 2021 година, малко над половината от броя, пристигнали през 2019 година, преди да настъпи пандемията, сподели министърът на туризма този месец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР