Испания се наложи над Шотландия с 2:0 на Картуха“ в

...
Испания се наложи над Шотландия с 2:0 на Картуха“ в
Коментари Харесай

Испания пречупи Шотландия, Турция си гарантира билет за Евро 2024 след успех над Хърватия

 Efbet2023 Horizontal
Испания се наложи над Шотландия с 2:0 на „ Картуха “ в мач от седмия кръг в група „ A “ на квалификациите за Евро 2024. „ Гайдарите “ се нуждаеха от точка, с цел да съумеят да си обезпечат присъединяване на европейските финали в Германия, само че „ Ла роха “ съумя да отсрочи празненствата с победа пред лична аудитория, осъществена посредством попаденията на Алваро Мората и Ойхан Сансет в 73-ата и 86-ата минути.

Шотландия позволи първата си загуба в квалификациите, само че остава отпред на групата с 15 точки, а Испания е втори с 12 пункта. Норвегия, който реализира победен триумф с 4:0 като посетител над Кипър остава трети с 10 пункта.

В различен забавен мач от евроквалификациите Турция се наложи над Хърватия с 1:0 на „ Опус Арена “ в Осиек в мач група „ D “. След този триумф южните ни съседи си подпечатаха билета за финалите в Германия следващата година. Единственото попадение в срещата падна в 30-ата минута, когато Баръш Йълмаз осъществя. В самия завършек на мача пък дузпа за „ ватрените “ бе анулирана поради интервенция на ВАР системата.



Турция остава водач в групата с актив от 13 точки, до момента в който Хърватия е на 2-ро място с 10 пункта, само че с мач по-малко. Армения остава трети със 7, само че даже да завоюва оставащите си две срещи, Турция има преимущество в директните дуели.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР