Испания се готви да прави регистър с хора, които не

...
Испания се готви да прави регистър с хора, които не
Коментари Харесай

Испания се готви да прави регистър с отказалите да се ваксинират срещу коронавируса

Испания се готви да прави указател с хора, които не са се ваксинирали против ковид, оповестява Българска национална телевизия.
Според информацията, испанският здравен министър Салвадор Ия уверил, че регистърът няма да бъде публично притежание - работодателите нямало да имат достъп до него, само че събраната в него информация може и да бъде предоставяна на други европейски страни.
 Д-р Шарков: Стоматолозите са в непрестанен риск, а нямат достъп до регистъра на инфектираните Д-р Шарков: Стоматолозите са в непрестанен риск, а нямат достъп до регистъра на инфектираните
Достъп до регистрите на инфектираните и боледуващи от COVID-19 желаят стоматолозите. В момента организацията е такава, че общопрактикуващи...
Същевременно пред телевизия La Sexta Ия отново увери, че имунизирането против COVID-19 няма да е наложително. В регистъра обаче щели да влизат хора, на които е препоръчано да се имунизират, само че са отказали заради някаква причина. И това щяло да се прави, с цел да не остане подозрение, че някой е желал да се имунизира, само че не го направил, осведоми BBC.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР