Испания излиза срещу Коста Рика в мач от Група Е

...
Испания излиза срещу Коста Рика в мач от Група Е
Коментари Харесай

Испания гони задължителна победа срещу Коста Рика

Испания излиза против Коста Рика в мач от Група Е на Световното състезание в Катар. Срещата е с начален час 18:00 и може да я гледате НА ЖИВО по DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K.

Отборът на Луис Енрике ще се надява да покаже положителното си лице от Европейското състезание, където Испания загуби на полуфинала от Италия след осъществяване на дузпи. На Мондиала през 2018-та година " Ла Фурия Роха " завоюва своята група, въпреки и да изпита известни усложнения, само че позволи шокираща загуба на осминафинала от домакина Русия. Сега тимът, воден от Луис Енрике се е прицелил в своята втора Световна купа, след триумфа през 2010-та в Южна Африка.

Коста Рика е считан за абсолютния новобранец в тази група, а тимът през 2018-та година записа единствено една точка в Русия. Все отново, отборът е единствено с едно проваляне през актуалната календарна година и ще разчита на своята добра и подредена защита, както и на бързите си атакуващи играчи на контраофанзива, с цел да може да изненада любимеца в срещата.

Победата за Испания е наложителна, защото тимът има и мач против Германия, а точките против Коста Рика ще са скъпи по пътя им към нова Световна купа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР