Испания и Барселона разчитат все повече на маестрото в полузащитата

...
Испания и Барселона разчитат все повече на маестрото в полузащитата
Коментари Харесай

Шави за Педри: Той няма таван на възможностите

Испания и Барселона разчитат от ден на ден на маестрото в полузащитата Педри, който едвам навърши 20 години в събота. Той към този момент има 63 мача в лигата за Барселона, впечатлявайки с техниката си на подавания и дрибъл.

" Педри няма таван на опциите. Той има всички умения, които би трябвало да има един футболист, в този случай полузащитник, той има гений, има всеотдайност, той е мощен в отбрана, може да изиграе три мача поред, има всичко, с цел да направи разликата.

Той преди малко навърши 20 години, доста е млад, само че демонстрира необикновена зрялост на Световно състезание. Удоволствие е да го виждам по какъв начин играе, той може да направи разликата във всеки мач. Той се схваща с Гави, поддържа връзка с Бускетс. Удоволствие е да гледаш центъра на Испания в деяние ", показа Шави пред Goal.

Педри беше жизненоважен съставен елемент на тима на Испания, който доближи до полуфиналите на Евро 2020 предишното лято, и наподобява, че е също толкоз значим за всеки триумф, който може да реализират на тазгодишното Световно състезание. Той стартира при успеха на Испания със 7:0 над Коста Рика в сряда, игра 57 минути, преди да бъде заменен, което е знак какъв брой е значим за проектите на Луис Енрике.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР