Испания е най-популярната европейска дестинация за руснаците, които кандидатстват за

...
Испания е най-популярната европейска дестинация за руснаците, които кандидатстват за
Коментари Харесай

Испания е най-популярната дестинация за руснаци, бягащи от мобилизацията

Испания е най-популярната европейска дестинация за руснаците, които аплайват за шенгенски визи. Това сочат данни на туристическия портал TourDom.

Според визовия специалист Дмитрий Волков през седмицата от 26 септември до 2 октомври - директно след оповестяването на частичната готовност в Русия, е имало нарастване на търсенето на визи, само че през идната седмица броят на поръчките стартира да понижава и съвсем доближава равнището от август.

Статистиката сочи, че Испания е станала водач по брой поръчки за визи . Причина за това е скоростта на разглеждане на заявките , и опцията те да бъдат прегледани два пъти по-бързо при заплащането на визовата такса в двоен размер.

На второ място по мечтани дестинации се подрежда Италия , а на трето - Франция , която е много лоялна към съветските туристи и бързо им издава визи.
Според TourDom, с цел да се усилят възможностите за утвърждение на шенгенски визи за руснаци , туристически сътрудници поучават да бъде направена покупка на недвижимо имущество, което внезапно подвига възможностите за приемане на визи.

По-рано Асоциацията на туроператорите на Русия се оплака, че европейски самолетни компании, в това число Finnair, Ryanair и Lufthansa, не позволяват съветски жители на борда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР